Fodbold i HIF

Der tilbydes en lang række fodboldhold for både piger og drenge. Til venstre findes en oversigt over de forskellige hold. Klik på det enkelte link for at se træningstider og sted samt træneroplysninger.

I fodbold samarbejder vi bl.a. med Idrætsforeningen Sylvia fra Ravnkilde, samt med Nørager Idrætsforening NIF og Rørbæk Idrætsforening RIF. Nogle hold tilbydes da under navnet Rebild Syd.

Se de forskellige hold og træningstider i menuen til venstre.

Se holdene i menuen til venstre.

Vi har i Rebild Syd været så heldig at få et sponsorat fra Jutlander Bank, så der kunne købes boldnet, kegler, overtrækstrøjer, rebounders og lægetaske til hhv Haverslev, Rørbæk og Nørager Stadion.
Vi siger stort tak til sponsorerne.

Til trænerne

Nedenfor finder I forskellige dokumenter, som kunne være af relevant i arbejdet med at træne fodbold. Dokumenter kan udskrives og deles ud til spillere og forældre.

Forældrefolder fodbold
Trænernes forældremøder